Work hard, chill harder

Je bent net terug van je vakantie, het was top. Het was heerlijk maar toch ook wel kort. Je komt aan op je werkplek en het gevoel dat je niet bent uitgerust bekruipt je. En nu?

Voor dat je op vakantie gaat doe je vaak meer dan normaal. Je wilt graag dat alles af is voor dat je. Laat de spanning niet te hoog opbouwen zodat je met een goed gevoel je vakantie start. Werk naar je vakantie toe en probeer zo min mogelijk taken vooruit te schuiven die als gevolg lang blijven liggen.

Een goede voorbereiding is dus het halve werk. Dit geldt ook voor de periode na je vakantie. Zorg dat je zo rustig mogelijk kan opstarten en je werk weer gestructureerd kan hervatten.

Uiteraard kan het zo zijn dat je in een vakantie je batterij niet volledig kan opladen omdat de oorzaak van de stress iets dieper ligt. Ondernemen is stressvol. Daarnaast ben je niet alleen bezig met je expertise maar ook met andere taken die belangrijk zijn bij het runnen van een onderneming. Hulp vragen is daarom belangrijk. Wellicht heb je burn-out klachten of heb je hulp nodig met het aanbrengen van structuur in je bedrijf, je financiën of je zichtbaarheid.

Bij SKIN helpen we je hier graag mee maar ook met het vitaler maken van jou als ondernemer en je onderneming. Wij gaan voor totale ontzorging. Wij kijken naar het hele plaatje, mentale gezondheid, fysieke gezondheid en de gezondheid van je bedrijf.