Wij zorgen

dat jij

goed in je vel zit

Over ons

SKIN is de plek
om te groeien

Een lokale samenwerking tussen zelfstandige ondernemers. Ondernemers die zelf dagelijks voor nieuwe uitdagingen staan en ondernemers die hun rijke ervaring graag met een ander delen. Dat doen we door samen met elkaar te sparren over thema’s die u als ondernemer aan het hart gaan. Daar krijgen we energie van en die energie gebruiken we zo dat u zich goed voelt!

 

Als ondernemer staat u bloot aan invloeden van buitenaf. Veranderende wetgeving, bewegingen in de kapitaalmarkt, nationale en internationale politiek, economische crisis, een langdurige pandemie. De huid beschermt de mens en SKIN beschermt de ondernemer en zijn bedrijf.

 

Door de multidisciplinaire aanpak zullen wij uw situatie vanuit diverse invalshoeken bekijken. Wij horen uw verhaal als ondernemer graag en we gaan samen met u aan de slag. Uw onderneming is onze zorg!  

Waar staat SKIN voor?

S

amenwerking

K

ennis

I

ntegriteit

N

ormen en waarden

Hoe gaat SKIN te werk?

1

Maak een afspraak met een van onze partners

Wil je graag weten hoe je bedrijf er voor staat? We helpen je hier graag mee. Ons team van SKIN partners staat voor je klaar. Ook voor een specifieke vraag kun je een afspraak maken met een van onze partners? Samen kijken hoe we je het beste van dienst kunnen zijn.

2

Doe samen met onze deskundige partner een check voor jouw bedrijf

Onze partners bespreken graag met je hoe je bedrijf er voor staat. De aandachtspunten brengen we in kaart en we zoeken naar de geschikte oplossing om jou te ontlasten en je vragen deskundig te beantwoorden.

3

Boek resultaat!

Door onze unieke krachtenbundeling van expertises komen we tot de beste oplossing voor jou en behalen we een optimaal resultaat.  Als collectief ontlasten we je graag, zodat jij je kan focussen op wat je echt leuk vind: ondernemen! 

Onze partners