Ambities realiseren met de beste financiering voor MKB – ondernemers

Ondernemers willen vooruit met hun bedrijf. Ze zien kansen en zijn overtuigd van de mogelijkheden. Maar, om te investeren is geld nodig. Onze partner Credion realiseert bedrijfs- & vastgoedfinancieringen. Of het nu gaat om nieuwe machines, werkkapitaal, uitbreiding van het wagenpark, bedrijfsovername een verbouwing, aankoop bedrijfs- of beleggingspand, herfinanciering, financiële ruimte om te investeren, het kan met Credion.

De markt voor zakelijke financieringen is nu meer en meer in beweging. Enerzijds door milde economische recessie en anderzijds door de ontwikkelingen op het gebied van rente en energiekosten. Maar ook in deze tijd blijven ondernemers plannen maken. Ondernemers met een goed plan zijn kritischer over de invulling van hun financieringsbehoefte. Ze weten dat er tegenwoordig naast hun huisbankier tal van andere alternatieven zijn. Bij deze zoektocht naar de beste financieringsoplossing adviseren wij hen graag. Als onafhankelijke en gecertificeerd adviseur kijken wij breder. Daarbij zijn ook combinaties met andere financieringsvormen mogelijk om zo tot een ideaal plaatje te komen dat aansluit bij de behoefte en de doelen van de ondernemer. Door te werken met meer dan 100 geldverstrekkers is er vaak meer mogelijk dan ment denkt op het gebied van bedrijfs- of vastgoedfinanciering.

Een interessante trend is dat grootbanken steeds duidelijker keuzes maken tussen wat ze wel en niet doen. Dit creëert ruimte voor alternatieve geldverstrekkers en kansen voor de MKB-ondernemer. De banken zijn nog steeds open, maar een deel van het werk dat ze vroeger gratis deden, moet nu uitbesteed worden. Onze experts kijken in samenwerking met financieringspartners naar hoe we de scherpste tarieven en beste voorwaarden kunnen aanbieden. Hierbij is transparantie en samenwerking tussen klant adviseur uitermate belangrijk. Wij gaan voor totale ontzorging zodat de ondernemer kan doen waar die het beste in is, ondernemen!

In 5 stappen naar uw optimale bedrijfs- of vastgoedfinanciering

  1. Eerste kennismaking: Het vinden van de juiste bedrijfs- of vastgoedfinanciering begint met een goed gesprek.
  2. Adviesplan: Op basis van uw ambitie en uw wensen, maakt onze adviseur samen met u een adviesplan om te komen tot een zinvol en verantwoord financieringsplan. Zorgvuldigheid staat bij ons voorop.
  3. Kredietaanvraag ingediend: Kunt u zich vinden in ons advies? Dan dienen we de kredietaanvraag in. We putten uit ons uitgebreide netwerk van geldbronnen.
  4. De beste deal kiezen: De ene financiering is de andere niet. Op basis van de kredietaanvraag, komen er financieringsvoorstellen op tafel. Samen kiezen we de meest optimale deal die het best past bij uw ambitie en mogelijkheden.
  5. Financiering geregeld: Gefeliciteerd! Uw financiering is geregeld. We wensen u heel veel succes bij het realiseren van uw plannen. Maar uiteraard blijven wij ook na het realiseren van de financiering voor uw beschikbaar als sparringpartner voor al uw financieringsvraagstukken.

Credion

Het gaat goed met Credion, de zakelijk financieringsspecialist die MKB-ondernemers onder het motto “het kan met Credion”. Begin september 2022 gingen in Brugge en Gent de eerste vestigingen van Credion België van start en in Nederland telt Credion inmiddels ruim vijftig vestigingen met ruim honderd adviseurs. Deze adviseurs hebben toegang tot ruim 130 geldverstrekkers. Door deze vele verschillende bronnen van geld en het gezamenlijk financieringsvolume zijn wij in staat meer bedrijfsfinancieringen te realiseren dan wie dan ook. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee.

Credion’s credo luidt: “Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor”.

Meer weten?

Weten waar u kansen liggen om uw ambities waar te maken? Neem contact op met Marcel Janssen: mjanssen@credion.nl of bel 06 22 98 71 90.