De huid van SKIN

SKIN FeelGood, of kort gezegd SKIN, is een lokale samenwerking tussen ondernemers die zich inzetten voor andere ondernemers. SKIN is geboren vanuit bepaalde kerngedachten, namelijk:

  • Samenwerking
  • Kennis
  • Integriteit
  • Normen en waarden

Onze partners van verschillende disciplines werken met elkaar samen om de ondernemer volledig te ontzorgen.Het sterke netwerk van de partners de jarenlange samenwerking, wederzijds vertrouwen en de diversiteit aan kennis maakt ons concept uniek.

De huid is het grootste én een van de belangrijkste organen van het lichaam. Het beschermt en houdt de zaak bij elkaar. Het is alles omvattend, sterk en vernieuwt continu. Dat zijn ook de kenmerken van SKIN, krachtig en vernieuwend. Dit maakt het concept. Een perfect uiterlijk, dus de ‘skin’ van de organisatie, is nodig om een sterk concept sterk als merk uit te dragen.

SKIN is ook op visueel gebied uniek. Door gebruik te maken van moderne kleuren, passende illustraties en beeldmateriaal onderscheidt SKIN zich van andere dienstverleners. Door te kiezen voor een luchtige opmaak worden de interessante en serieuze onderwerpen toegankelijk gemaakt. Eenvoudig en toch boeiend.  

The SoulFirm heeft ervoor gekozen om de slogan, ‘Making your business feel good’, te integreren in alle uitingen. Herkenbare kleuren, maar ook en zeer herkenbaar logo. Het uiteindelijke doel van SKIN is dat de ondernemer lekker in zijn vel zit. Een goed gevoel, positivisme, dat is het resultaat als je met SKIN samenwerkt. Wij hebben dit laten terugkomen in een illustratie met een big smile. Simpel, herkenbaar en onmiskenbaar “feel good”. Daarnaast is de gekozen slogan multi-inzetbaar waardoor er een link gelegd kan worden met alle expertises die SKIN te bieden heeft.  ‘Making your administration feel good’ of ‘Making your marketing & communication feel good’ zijn voorbeelden van een effectief gebruik van de slogan. Zo laten we zien dat we de ondernemer een goed gevoel geven bij ieder aspect van het bedrijf.

Wil je meer weten over het ontstaan van SKIN FeelGood, de stijlkeuzes of heb je andere vragen? Wij horen deze natuurlijk graag! U kunt contact opnemen via info@skinfeelgood.nl.

Deze blog is geschreven door The SoulFirm